Opperbeste stemming

Als pianostemmer zet ik al mijn kennis en kunde in om tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen bij het stemmen van uw instrument. Dat noem ik ‘bezield’ stemmen. Is uw instrument al lang niet meer ge(s)temd? Dan kost het stemmen soms meer tijd. De stemming is dan ook minder stabiel. Hoe regelmatiger u uw piano of vleugel laat stemmen, hoe mooier hij gaat klinken.

Een standaard stemming (1,25 uur) kost E 80,- all in. Een klant vroeg me laatst: ‘Waarom bent u zo goedkoop? Een grote pianohandelaar in de regio vraagt E 118,- voor een standaard stembeurt.’ Ik doe niet aan pianoverkoop. Ik heb geen winkelpand en geen personeel. Daardoor kan ik onafhankelijk blijven. Er zijn pianowinkels die zeggen dat je als je een piano bij ze koopt, alleen hun eigen pianostemmer mag laten komen, omdat anders de aankoopgarantie vervalt. Dat is koppelverkoop (en dat is verboden).

Klankkunstenaar
Mijn hart ligt bij het zoeken naar de mooiste klankkleur voor uw instrument. Daar moet ik soms wat technische kunsten voor uit de kast halen. Als intoneer-specialist ben ik ook een beetje een klankkunstenaar.

[Contact]

Klankwerkplaats Pianoservice
drs. Sander Roux
Maastricht - Heuvelland
06-18118800
klankwerkplaats@gmail.com

[Tarieven]

Een standaard stemming (1,25 uur) kost € 80,- all in (regio Maastricht-Heuvelland). Uitsluitend contante betaling.
Laat uw piano klinken

[Links]

Dichterinbeeld.nl
Squashmaastricht.nl
Oikocredit.nl
Zenpeacemakers.nl